wMF kávégépek

A WMF kávégépek a minőség, a megbízhatóság és az innováció jegyében készülnek, hogy kifinomult kávéélményt nyújtsanak a felhasználóknak világszerte.

Az exkluzív német tervezés és a legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználása garantálja, hogy a WMF kávégépek minden egyes csészében tökéletes kávékülönlegességet készítsenek.

A WMF kávégépek rendelkeznek olyan fejlett technológiákkal, mint az automatikus tejtartály, a többfunkciós érintőképernyő és a pontos adagolás, amelyek lehetővé teszik a könnyű kezelést és a személyre szabott kávékészítést.

A kiváló minőségű karbantartási funkciók, például az automatikus tisztítás és öblítés, valamint az energiahatékony üzemmódok biztosítják a hosszú élettartamot és a hatékony működést.

Az elegáns design és a változatos méretű és teljesítményű modellek révén a WMF kávégépek ideális választást jelentenek minden vendéglátóipari környezet számára, legyen szó kis kávézókról, nagyobb éttermekről vagy luxusszállodákról.

WMF Presto – használt, felújított kávégép

6 hónap garancia!
A szervizelést a garancia lejárta után is vállaljuk!

A WMF Presto 1400 egy kiváló minőségű, teljesen automatizált kávéfőző, mely a WMF kávégépek sorozatának egyik csúcskészüléke. Ez a gép kifejezetten nagy forgalmú helyek számára, például nagy éttermek, szállodák vagy konferenciaközpontok számára lett tervezve.

A WMF Presto 1400 rendelkezik egy nagyméretű érintőképernyővel és egy egyszerűen kezelhető menürendszerrel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén válasszanak a különböző kávéfajták, mennyiségek és erősségek közül.

Ez a kávéfőző számos fejlett technológiát alkalmaz, beleértve a WMF Dynamic Milk Systemet is, amely tökéletes habot képes készíteni a tej alapú italokhoz, és automatikusan tisztítja magát a használat után, így biztosítva a higiéniai előírásoknak való megfelelést.

A WMF Presto 1400 gyors és hatékony kávéfőzést tesz lehetővé, akár egyidejűleg több ital elkészítésével is, ami kiváló választássá teszi a nagy forgalmú környezetek számára.

A modern és elegáns design mellett a WMF Presto 1400 könnyen illeszkedik bármilyen környezetbe, és vonzó megjelenést biztosít az éttermeknek és szállodáknak.

Több típus: 500.000 Ft-tól

WMF 1000 Pro

6 hónap garancia!
A szervizelést a garancia lejárta után is vállaljuk!

A WMF 1000 Pro egy kiváló minőségű kávéfőző, amely a WMF kávégépek sorozatának része, és professzionális kávékészítési élményt nyújt a felhasználóknak. Ez a gép kifejezetten a kis és közepes forgalmú helyeknek lett tervezve, például kávézók, éttermek vagy irodák igényeinek kielégítésére.

A WMF 1000 Pro rendelkezik egy intuitív érintőképernyővel, amely lehetővé teszi a könnyű kezelést és programozást, így a felhasználók egyszerűen szabályozhatják a kávéfajtákat, a mennyiséget és az erősséget is.

Ez a kávéfőző a legújabb technológiákat és a legmagasabb minőségű alkatrészeket kombinálja, hogy garantálja a kiváló kávéminőséget minden egyes csészében.

A WMF 1000 Pro automatikus tejtisztító rendszerrel is rendelkezik, ami könnyűvé teszi a karbantartást és higiéniai előírásoknak való megfelelést.

A kompakt és elegáns design mellett a WMF 1000 Pro könnyen illeszkedik bármilyen környezetbe, és vonzó megjelenést biztosít az üzleti helyiségeknek vagy kávézóknak.

Ára: 300.000 Ft-tól