Schaerer kávégépek

 

 

A Schaerer kávégépek magas minőségű, svájci precizitással tervezett és gyártott készülékek, melyek a kávé szerelmeseinek és a vendéglátóipari szakembereknek egyaránt kiváló teljesítményt nyújtanak.

Az innovatív tervezés és a legújabb technológiák összehangolása lehetővé teszi a Schaerer kávégépek számára, hogy a kávékészítés művészetének minden részletében kivételes eredményeket érjenek el, legyen szó egy finom eszpresszóról, cappuccinóról vagy bármilyen más kávékülönlegességről.

A Schaerer kávégépek egyszerűen kezelhetőek és könnyen programozhatóak, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pontosan beállítsák és személyre szabják a kávékészítés minden lépését, hogy a legjobb ízélményt nyújtsák.

A kávé minőségének és az üzleti hatékonyságnak egyensúlyban tartása érdekében a Schaerer kávégépek rendelkeznek olyan funkciókkal, mint a precíz adagolás, az automatikus tisztítás és karbantartás, valamint az energiahatékony működés, így biztosítva a zavartalan működést és a költséghatékony üzemeltetést.

Schaerer Coffee Celebration, „C”
használt felújított kávégép

Ez a bevezető modell a termékcsaládban. A kis szélességének (383 mm) köszönhetően a készülék könnyen elfér szűkös helyeken is. A standard modellhez 2 kávéfőző és DECAF tartozik. Egy további, tejmodul áll rendelkezésre, hogy elkészíthessen minden olyan népszerű italt, amely tökéletesen főzött eszpresszón alapul. Tulajdonságok: 4 különböző fő egység szín, rögzített vízvezeték és tartály, pult alatti tej rendszer, csatlakozás minden kereskedelmi forgalomban kapható számláló rendszerhez, csésze melegítő (100 csésze), világítás, Önkiszolgáló modell

Ár:  400.000ft-tól

Schaerer Coffee Celebration, „BC”
használt felújított kávégép

Ez a magas teljesítményű, széles körnek kifejlesztett gép nagyobb kapacitással is megbirkózik. A 3 bojler a meleg víz, a gőz és a kávé számára biztosítja, hogy a gép teljesítménye magas szinten maradjon, még akkor is, ha folyamatosan használatban van. Tulajdonságok: 4 különböző fő egység szín, rögzített vízvezeték és tartály, pult alatti tej rendszer, csatlakozás minden kereskedelmi forgalomban kapható számláló rendszerhez, csésze melegítő (100 csésze), világítás, Önkiszolgáló modell

Ár: 600.000ft-tól

Shcaerer Coffee Celebration, „BCL”
használt felújított kávégép

Műszakilag és esztétikailag tökéletes egysége nem hagy kívánnivalót maga után. Olyan magas színvonalú tejrendszerrel van felszerelve, amely biztosítja a tej folyamatos hűtését (és így higiénikus integritását) a hűtőszekrénytől egészen a habzófej pillanatnyi feldolgozásáig. Hideg és forró tejjel is tud szolgálni, valamint a tejszínes kompakt tejhabot készít a tökéletes cappuccino számára.

Ár: 800.000ft-tól